آموزش های جامع فلش ( فلاش ) و فروشگاه محصولاتalphapack

آموزش مختلف موضوعات فلش ( فلاش ) و جوک و طنز و زمینه های مختلف کامپیوتری

آموزش های جامع فلش ( فلاش ) و فروشگاه محصولاتalphapack

آموزش مختلف موضوعات فلش ( فلاش ) و جوک و طنز و زمینه های مختلف کامپیوتری

ده نکته در مورد مدیریت احساسات

برخی معتقدند هوش عاطفی نشان دهنده ی میزان موفقیت در زندگی هرکس است .عنصر بسیارمهم در هوش عاطفی ، آگاهی و مدیریت احساسات است . (ما بزودی در باره هوش هیجانی و انواع آن به تفصیل نکته های ارزشمندی را انتشار می دهیم ) در زیر به چند نکته در این رابطه اشاره شده است :


1- توقف و چک کردن :

وقفه ی کوتاهی طی کار روزانه ی خود داشته باشید و با خود بعضی چیزها را چک کنید.

ازخود بپرسید " الان چه احساسی دارم ؟" از احساسات خود با خبر شوید اگر لازم است تصمیم دیگری بگیرید و کاری انجام دهید. با احساستان روراست باشید.



2- هر روز کارهایی را که در طول روز انجام داده اید را بررسی کنید

در آخر هر روز کارهایتان را مرورکنید به کاری که توانسته اید آنها را خوب مدیریت کنید توجه کنید و کارهایی را که می توانستید بهتر مدیریت کنید شناسایی کنید.سعی کنید خود را ارتقا دهید.



3- یادداشتی روزانه برای خود داشته باشید .

احساسات خود را در دفترچه ای به طور روزانه یا هفتگی بنویسید . چه نوع عکس العمل های عاطفی داشته اید؟ چه چیزهایی شما را ناراحت کرده است ؟ چه چیزهایی موجب خوشحالی شما شده است ؟ سعی کنید بعد از مدتی از این یادداشت ها الگویی بسازید . معمولا چه نوع پیشنهادات وصحبت هایی موجب ناراحتی شما می شود؟ آیا در ساعات خاصی در طول روز احساس نگرانی و تشویش دارید؟ آیا افراد مختلف عکس العمل های عاطفی احساسی متفاوتی از شما دریافت می کنند؟ برای برطرف کردن مشکلات ، تصمیم بگیرید وعمل کنید.



4- احساس خود را درک کنید

بسیاری از ما از بیان احساس خود ، فرارمی کنیم و یا خجالت می کشیم سعی کنید احساس خود را بپذیرید ، بدون اینکه آن را انکارکنید.

به عنوان مثال به دیگران بگویید

" درحال حاضر من احساس نگرانی می کنم " یا

" از اینکه با شکست مواجه شوم ، می ترسم " یا

" دراین وضعیت احساس راحتی نمی کنم " یا

" صحبت کردن راجع به این موضوع موجب ناراحتی من می شود"



5- همیشه به احساس خود اجازه ندهید رفتارتان را تغییر دهد

فقط به خاطر اینکه از چیزی خسته شده اید آن را کنار نگذارید احساس خستگی زود گذر است البته اگر شما از  آن آگاه شوید و به رفع آن کمک کنید اینکه شما نسبت به چیزی عصبانی هستید بدین معنی نیست که تسلیم یا آشفته خاطر شوید.


6- از خود بپرسید چرا؟

آیا این احساس شما علت خاصی دارد؟ چرا الان احساس ناراحتی می کنید؟ آیا علت آن مطلبی است که طی روز کسی به شما گفته است یا به خاطر از دست دادن چیزی است که دیروز می خواستید آن را کسب کنید  علت احساس خود را جست و جو کنید .



7- دور کردن احساس منفی را به خود آموزش دهید

اگر مادر یا همسرتان شما را انسانی حساس و زود رنج می نامند  زود ناراحت نشوید وبه احساس خود صدمه نزنید .اهمیت ندهید بگذارید هرچقدرمی خواهند به شما بگویند "حساس".

این موضوع را برای خودتان بزرگ نکنید وبدان اهمیت ندهید و در ذهن خود تکرار نکنید "هیچ کس مرا درک نمی کند!!"



8- وقتی عصبانی هستید، محل را ترک نمایید،


اگر عصبانی وناراحتی شده اید ، خودتان را از آن وضعیت دورکنید تا پس از مدتی دوباره به احساس آرامش دست پیدا کنید.


9- خودتان را عصبی نکنید

بعضی افراد خود را درگیرمسائلی می کنند که موجب عصبانیت آنها می شود به طوری که ناراحتی آنها کم کم تبدیل به یک موضوع جدی می شود. با تلفن زدن یا صحبت کردن با دوست خود وی ا نوشتن ، خودتان را از این احساس رها کنید.

10 - صبر وطاقت خود را بالا ببرید

اگر زود ناراحت می شوید ، زود عصبانی و نگران می شوید صبرتان را افزایش دهید می توانید این کار را از طریق بکارگیری روشهای مختلف انجام دهید مثلا قبل از  پاسخ دادن به دیگران کمی صبرکنید قبل از هرگونه عکس العملی تا 10 بشمارید.

تکنیک هایی مثل مدیریت عصبانیت را یاد بگیرید 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد