صفحه کاری ( Work Place ) در Flash : صفحه کاری منطقه ای است که در آن قلم های Flash را ایجاد میکنید. این صفحه ی کاری در واقع آن منطقه سفید رنگی است که در قسمت میانی پنجره Flash واقع شده است.
نکته : به طور پیش فرض اندازه این صفحه 550*400 پیکسل میباشد. اطراف صفحه کاری بوسیله یک حاشیه خاکستری که محیط کاری است پوشانده شده است. اشیاء روی محیط کاری ظاهر میشوند، مگر اینکه آنها را بر روی صفحه کاری منتقل کنید.
Timeline : Timeline ( خط زمان ) یکی از ابزار های Flash است که فریم های درون آن را کنترل میکند. شکل زیر قسمتهای مختلف Timeline را به تصویر میکشد.
Play head : برای دیدن گزینه های Flash مورد نظر Play head را بوسیله اشاره گر ماوس بر روی این Flash بکشید. بدین منظور شما میتوانید یک Frame دلخواه را بر روی Timeline کلیک کنید که آن به صورت اتوماتیک Play head میشود.
Frame Number : همان نما های شما برای کار کردن در Timeline میباشند.
Frame line شما را قادر میسازد تا مکان صحیح اشیاء در فریم را مشخص کنید.
Timeline Menu : از طریق این متد میتوان به تعداد گزینه هایی که برای تنظیم چگونگی مشاهده Timeline استفاده میشوند دسترسی پیدا کرد.
Center Frame : قسمت مرکزی قابل دید در Timeline میباشد.
onion Skin View : توسط این گزینه میتوان فریم های مختلف یک انمیشن ترتیبی را مشاهده کرد. در واقع میتوان تشکیل فریم های میانی را ملاحظه نمود.
onion Skin Outline view : این گزینه نیز مانند onion Skin View میتواند تعداد فریم های اول تا آخر را نشان دهد .اما این گزینه بیشتر برای منحنی ها استفاده میشود.
Edit Multiple Frames : این گزینه شما را قادر میسازد تا هر بخش از یک انیمیشن را که بر فریم های مختلفی تقسیم شده اند ، ویرایش کنید
. Modify onion Markers : منویی را نمایش میدهد که توسط آن شما میتوان تعداد فریم های دلخواه را در onion Skin View نمایش داد.
Current Frame : در این قسمت ساده فریم جاری نمایش پیدا میکند.
Frame Rate : این گزینه تعداد فریم های نمایش داده شده را نشان میدهد.
Playback Time : این گزینه مدت زمان سپری شدن فیلم را نشان میدهد.
Scroll Bars : بوسیله این گزینه میتوان فریم های لایه های قبلی را مشاهده نمود.